2011. november 16., szerda

Két új kép a filmből

No, igen, amint az várható volt, az első hivatalos előzetes megjelenése után lassan elkezdenek csordogálni a képek a filmből. Ezúttal a People magazinban jelent meg kettő, egy Gale-Katniss páros, illetve egy Effie-Katniss-es az Aratásnapi ünnepségről. Csak nekem nem tetszik Effie vagy tényleg ennyire undorítóan ronda lesz???



A képek innen
Alkalomadtán a cikk is le lesz fordítva, hogy ismerkedjünk kicsit Elizabeth Banks-szel is, de előtte van még más a sorban...

5 megjegyzés:

  1. Bár a könyvben végig Peeta volt a kedvencem, de a filmben nekem most jobban tetszik Gale. Sokkal karakteresebbnek tűnik Liam, mint Josh. De a véleményem még változhat, ha végre már láthatjuk a filmet:))).

    Effie.. iszonyú. Engem első körben Tim Burton Alice csodaországban filmjére emlékeztet a sminkje - és mivel azt a filmet képtelen voltam végignézni, így a véleményem is boritékolható Effie-ről...

    VálaszTörlés
  2. Na, hogy ne ess kétségbe, teszek majd be ma pár képet, köztükegy Effie-set, hogy mindannyian megnyugodjunk, nem olyan vész a helyzet. :)
    A Tim Burton féle Alice-nek én már a bemutatóját is gyűlöltem, de jogos, hogy arra hajaz.

    VálaszTörlés
  3. Rendben, várom a képeket:)).
    Imádom, hogy a film miatt ennyi infó zúdul ránk, az FB-n se győzöm olvasgatni az új cikkeket. Nagy melóba vágtad a fejszéd, hogy mindet átteszed magyar nyelvre, kitartást hozzá:).

    Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én kaptam hidegrázást attól a filmtől:))).

    VálaszTörlés
  4. Na, mindent nem fordítok. Igyekszek válogatni, és az értelmesebb, izgalmasabb anyagokat megcsinálni. Valszeg én abba pl. hosszú távon nem is merek majd belemenni, hogy a szereplők közül ki-hol-mikor-miért jelenik meg. Keresem, ami a filmmel, könyvvel kapcsolatos, aztán majd látom, mikor mennyi időm, erőm, kedvem van :)

    VálaszTörlés
  5. Persze, nem is kell mindent. Így is épp elég anyagot teszel fel:). Főleg, hogy egyedül csinálod:).

    VálaszTörlés