2011. október 27., csütörtök

Videóinterjú Willow Shileds-szel

A Reels Channel nemrégiben egy gyors videóinterjút készített a Primet alakító Willow Shileds-szel, amelyben a filmmel kapcsolatosan kérdezték:


A videóban a fiatal színésznő "elképesztőnek" és "nagyon izgalmasnak" titulálja a filmet. A kislány elárulja, hogy együtt dolgozott a főszereplő hármassal: Jennifer Lawrence-szel, Josh Hutchersonnal és Liam Hemsworth-szel, és hogy ők mindannyian nagyon klassz emberek és színészek is egyben. A rendkívül magabiztos színésznő azt is megosztotta a nézőkkel, hogy Jennifer Lawrence azon kívül, hogy kiváló színész, "vicces és nagyszerű ember", amilyen maga Shields is szeretne lenni később.
Nos, erre most egészen jó esélyei vannak, hiszen kezében van Prim szerepe, és a tervek szerint négy részben forgatják majd le a három könyv történéseit, vagyis elég ideje és jó lehetősége lesz arra, hogy ő maga is hasonlóképp ismert és sikeres színésznővé váljon, mint színésztársa, Jennifer Lawrence.

Forrás

A klipben is láthattok Entertainment Weekly címlapokat az Éhezők Viadala főszereplőivel. Nos, a filmről egy komolyabb cikk is készült még valamikor a nyár folyamán, várhatóan a hétvégén/jövő hét elején lesz időm arra, hogy végre azt is lefordítsam. Elég szép, hosszú anyag. Valami 7 oldalnyi szkenn rémlik :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése