2011. október 22., szombat

Stanley Tucci bizarr Caesar Flickermant ígér!

Caesar Flickerman Az Éhezők Viadalának első kötetében jelenik meg, amikor a Viadal előtt egy TV-interjús showműsort rendeznek. Ennek házigazdája tehát Caesar, akiről már korábban itt olvashattatok. 
Az őt alakító Stanley Tucci beszélt pár napja egy MTV-s interjúban arról, mire is számíthatunk a karaktertől:

-Várjatok csak, amíg meglátjátok Stanley Tuccit Caesar Flickermanként - ezzel keltette fel érdeklődésünket Gary Ross, amikor augusztusban az akkor megjelent egyperces Éhezők Viadala ízelítővel kapcsolatban beszéltünk vele. 

Persze arra még mindig várnunk kell, hiszen az előzetesben csak Jennifer Lawrence-t láthattuk Katniss Everdeenként, Tuccit viszont még nem láthattuk Flickermanként, aki annak a showműsornak színpompás szerelésben megjelenő műsorvezetője, amelynek során mindegyik résztvevővel elbeszélget Az Éhezők Viadalának életre-halálra menő játszmája előtt. De amikor a rajongók majd meglátják Flickermant, meggyőződhetnek arról, hogy a karakter hű maradt a Suzanne Collins regényeiben szereplő figurához. 

És hogy miért vagyunk ebben olyan biztosak? Maga Tucci beszélt nekünk erről:
- Valóban így lesz. Kék haj. Nagyon durva. - árulta el a színész közelgő filmjének, a hitelválságról szóló 'Margin Call' promóciója során.
Már korábban, amikor Angliában forgatta a 'Jack The Giant Killer'-t, már akkor elárult részleteket Flickerman megjelenésével kapcsolatosan:
- Parókákat használtunk - mondta. - És volt pár előregyártott orr is a számomra, amelyeket végül nem használtunk, meg fogak és ilyenek. Amikor Észak-Karolinába mentem [Az Éhezők Viadalának forgatására], általában hét órán át forgattunk, majd másnap reggel folytattuk a munkát. Csak egy hétig voltam ott, de szuper volt!


- Az egyik jelenetben a Viadal előtti interjúk során a Lawrence által alakított Katniss-szel és Josh Hutcherson Peetájával forgattam, amikor Peeta az interjú bevallja Katniss iránt érzett érzéseit. Mind Lawrence, mind pedig Hutcherson - mondta Tucci - korukat meghazudtoló magabiztossággal csinálták végig a döntő fontosságú jelenetet. 
- Jennifer fantasztikus volt. Mind azok voltak - mondta Tucci. - Jennifer nagyon jó színész, és ahhoz képest, milyen fiatal, nagyon érett. Nagyon jó buli volt. Igazán jól éreztem magam. Gary [Ross, rendező] pedig nagyszerű!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése