2011. október 13., csütörtök

Jennifer Lawrence játszhatta volna Bellát??

Egy újabb Alkonyat-párhuzamra bukkantam, ami szintén érdekesen hangzik, úgyhogy gyorsan le is fordítom a cikket:

Úgy tűnik az elvakult Alkonyat- és Éhezők Viadala rajongók nem fognak megegyezni, mivel itt ez a kijelentés, amely mindent elsöprő háborút okozhat. Jennifer Lawrence-t, akit mi Az Éhezők Viadala moziváltozatában Katniss alakítójaként ismerünk, eredetileg az Alkonyat Bella Swan-jének szerepére is meghallgatták. Ezt nehéz elképzelni, hiszen [Jennifer] személyisége akkora hatással van a szerepeire, Bella pedig egy elég híresen szelíd teremtés, azonban az is tudvalevő, hogy Jennifer maga is Alkonyat-rajongó:

- Imádom az Alkonyat-köteteket. És nem szégyellem bevallani, hogy olyanok számomra mint a metamfetamin. Így aztán, amikor hallottam, amikor Kristen Stewart azt mondja, hogy "Én csak az első [könyve]t olvastam!", azt gondoltam, hogy "Ó, Istenem!", mert ő nem volt olyan elkötelezett rajongója a könyveknek. 


Nyilván, ami az Alkonyat vesztesége, az a mi nyereségünk. Amint a NextMovie magazin rámutat, Jennifer számára egy ilyen hatalmas világjelenségben való részvétel egyúttal azt is jelentette volna, hogy nem vállalhatott volna szerepet olyan kis független filmekben, mint A hallgatás törvénye - és egy Oscar díj jelölés azért felülmúl minden Alkonyat-bevételt - és ezzel felhívta magára a Lionsgate figyelmét.

Ez persze csak egy véletlen egybeesés, amire viccesen felhívtuk a figyelmet, mivel sajnálatos módon a két sorozat rajongói társadalma ennyire nem érti meg egymást. Gondoljunk csak bele - lehet, hogy egy párhuzamos univerzumban is zsörtölődnének a Twihard-ok Jennifer Lawrence miatt, de ahelyett, hogy ezt azért tennék, mert nem szeretik Katnisst, mint főhőst, azért tennék, mert féltékenyek lennének rá, amiért Jen Robert Pattinsonnal csókolózott.


Nos, Ti mit gondoltok? 
Véleményem szerint Kristen tökéletes Bella, szóval nem tudnám elképzelni Jennifert abban a szerepben. Persze nem láthatom magamat a párhuzamos dimenzióban, amiről ír a cikk, de ebben az itteniben én még nem mindig vagyok arról sem meggyőzve, hogy alakításában az általam elképzelt Katnisst tudja hozni. Mondjuk, ha jól van sminkelve, akkor kb hozza a figurát, és a videóelőzetes is bíztató volt (mind a 6 századmásodperc, amikor láthatjuk Katnisst :), de én még várnék egy kis hivatalos előzetest, klipet, stilleket, ezt-azt. Nos, ez utóbbiakat egyre jobban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése