2011. október 15., szombat

Ismerjük meg Alexander Ludwigot!

Alexander Ludwig Cato szerepét alakítja majd Az Éhezők Viadalának moziváltozatában, és még nem igazán írtam róla, talán épp itt az ideje, hiszen mivel Cato a 12. körzet résztvevőinek legkeményebb ellenfele, elég sokat látjuk majd a filmben. Abban is biztos vagyok, hogy az ő népszerűségi indexe sem fog elmaradni Josh Hutchersoné és Liam Hemsworthé mögött :) Ő az, aki ezúttal a héten egy magánvacsorán vett részt a Giorgio Armani és a Vanity Fair vendégségében:


Nos, Alexander 1992. május 7-én született, akit olyan filmekben láthattunk, mint a 2007-es Ébredő sötétség illetve a 2009-ben megjelent Boszorkányhegy. Egyébiránt pedig Vancouverben született, és három, nála fiatalabb testvére van, akik közül ketten ikrek. Apukája üzletember, anyukája pedig maga is színésznő volt korábban. [Wikipedia

Alexanderrel nemrégiben egy rajongói chat-interjút készítettek, amelyben természetesen szó esett Az Éhezők Viadaláról is. Egyik rajongó ugyanis megkérdezte, mi volt a legklasszabb élménye a forgatásról, mire Cato alakítója ezt a választ adta: 

Nagyon közel kerültünk egymáshoz. Különösen Dayoval [Dayo Okeniyi - Tresh szerepében] és Jackkel [Jack Quaid - Marvel, az Első Körzetből származó fiú résztvevő] lettünk jó barátok, mivel hasonló korúak vagyunk. Isabelle [Isabelle Fuhrman] pedig olyan volt, mintha a húgom lenne, ő játssza Clove-ot. A Bőségszarunál forgatott [harc]jelenet, kemény dió volt, tiszta őrület. Egy héten keresztül forgattuk ezeket az akciójeleneteket. Teljesen kizártuk a külvilágot.


Egy másik rajongói kérdésre pedig elárulta, hogy Jennifer [Lawrence] félelmetesen jó, és viccelődve megfogalmazta, hogy nagyon szimpatikus neki Josh Hutcherson.
A filmről pedig ezt mondta még:
Imádom ahogy a cselekmény előrehalad. Szerintem mindenkinek tetszeni fog, aki nagy rajongója a könyveknek! 
Állítólag hamarosan láthatja a film [egyik korai változatá]t. Irigykedve halljuk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése