2011. augusztus 25., csütörtök

Csak egy maradhat - közülük

A film eredeti nyelvű Facebook oldalára feltettek egy képet a 24 kiválasztottat alakító színészről. Mivel a történet szerint most már a Viadal kezdődik, arra gondoltam, kiteszem ezt, hogy el tudjuk majd képzelni, ki kicsoda, és lássuk, hogyan fogynak. És így minden Viadali nap végén (amikor Katniss megtudja, kik haltak meg, mely ellenségekkel nem kell már számolnia) újra felteszem, nyilván jelölve a kiesett játékosokat.


Amúgy azoknak a játékosoknak lesz komolyabb szerepe, akiknek neve is van, nagy részükre Katniss már a Viadal előtt, a Megnyitón a felvonuláson, a Kiképzés alatt vagy az interjú során figyel fel.

1. körzet: Glimmer 
"Kihívóan fest áttetsző, aranyszínű hosszú ruhájában. A színpad közepére lejt, oda, ahol Caesar ül. Az ő mentorának tuti nem okozott gondot, hogy milyenre vegyék a figurát. A hosszú, szőke hajzuhatag, a smaragdzöld szemek, a karcsú, buja test... tök szexi a csaj, ezen nincs mit ragozni."

2. körzet: Cato
"A Második körzetből érkezett nagydarab srác a könyörtelen gyilkológépet alakítja."

5. körzet:  "Rókaképű" lány
"A rókaképű lány az Ötödik körzetből ravasz, és megfoghatatlan."

10. körzet:
"A Tizedik körzetből egy nyomorék fiút sorsoltak ki, szinte alig hallani, amit mond."

11. körzet: 
Ruta /Rue/:
"... megpillantom a kislányt a Tizenegyedik Körzetből, kissé hátrébb áll, és minket bámul. Ő az a tizenkét éves kislány, aki kiköpött Prim. Közelebbről inkább már csak tíz évesnek néz ki. Élénk, sötét szeme van, fényes bőre, lábujjhegyre áll, karját kissé eltartja oldalra a testétől, mintha bármelyik pillanatban kész lenne akár a legkisebb neszre is felröppenni a levegőbe. Akárhogy is nézem, egy madárra emlékeztet."
Katniss a kiképzésen is megfigyeli, mivel a kislány sokszer velük tart:
"Hozzám hasonlóan jól ért a növényekhez, ügyesen mászik fára és jól céloz."

Tresh:
"Neki is ugyanolyan a bőre, mint Rutának, de ezen kívül semmiben sem hasonlítanak egymásra. A srác egyike az óriásoknak, majd két méter magas, és erős, mint egy bivaly. Ennek ellenére visszautasította, amikor a többi Hivatásos Kiválasztott meghívta, hogy csatlakozzon hozzájuk."

Nos, most, hogy már láttunk egy kicsit az ellenfelekből, valóban a Viadal következik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése